Kókusztejszínes indiai csirkecomb: Ízek robbanása!

Kókusztejszínes indiai csirkecomb: Ízek robbanása!

A fűszeres indiai csirkecomb sűrű szaftjába kókusztejszín kerül.

Ez a recept csodafinom sült csirkecombot kínál, melyet az indiai hangulatú szaft tesz különlegessé. A hagyományos főzőtejszín alternatívájaként kókusztejszínt ajánlanak a sűrű mártáshoz. A csirkecombokat sóval, borssal és olajjal ízesítik, majd egy órán keresztül hűtőben pihentetik. A húst elősütik, majd sütőbe helyezik. Eközben elkészítik a szószt hagymával, fokhagymával, fűszerekkel, passzírozott paradicsommal, sóval, borssal, cukorral és kókuszkrémmel. A húsra kanalazzák a szószt, majd további 30-40 percig sütik. A recept hozzáadott hagymával, fokhagymával, paradicsommal, kókusztejszínnel és fűszerekkel készül, így gazdag ízvilágot kínál.

Tovább a cikkhez