Könnyű és ínycsiklandó kínai csirkés tészta: keleti ízek magas színvonalon

Ehhez a kínai csirkés tésztához csupa olyan alapanyag kell, amelyet akár egy közepes méretű szupermarketben is megkapsz.

A kínai csirkés tészta egyszerűen elkészíthető, de az ízét a ritka hozzávalók teszik különlegessé. A mogyoróvaj az egyik fő összetevő, ami akár házilag is elkészíthető. Fontos, hogy az ázsiai tésztát a csomagoláson lévő utasítások szerint főzd ki. A gyömbért, fokhagymát, chilit és újhagymát pirítsd össze a serpenyőben, majd add hozzá a mogyoróvajat, a csirkét és a tésztát. A kínaiak gyakran omlettel díszítik a tetejét, és fűszeres szilvaszószt kínálnak hozzá. Mentes Anyu szakácskönyveit egészségtudatos és különleges étrendet követőknek ajánljuk.

Tovább a cikkhez