Krémes és ínycsiklandó krumplis sajtos pite: Rejtélyes olvadó sajtkincs vár a felfedezésre!

Krémes és ínycsiklandó krumplis sajtos pite: Rejtélyes olvadó sajtkincs vár a felfedezésre!

A sajtos, krumplis pite leveles tésztába burkolva akár egy kiadós reggeliként is megállja a helyét.

A recept bemutat egy laktató, sós péksütemény elkészítését: leveles tészta, krumpli, sajt és creme fraiche felhasználásával. A krumplit előfőzzük, majd creme fraiche-sel keverjük össze és fűszerezzük. A sütemény összeállítása tojással kendázott tésztalapokkal történik, majd 200 fokon sütjük. A virslis tekercs gyors és praktikus vendégváró lehetőség. A Femina Klub januári előadásán Kajdi Csaba beszél a női szerepektől, önképtől és női ideáloktól.

Tovább a cikkhez