Különleges és ízletes gombával sült csirke édes szójaszószban

Különleges és ízletes gombával sült csirke édes szójaszószban

A szójaszószban sült gombás csirke egyserpenyős, mennyei fogás.

Az ételkészítés során bemutatott gombás, szójaszószos csirkemell recept egyszerű és ízletes. A csirkemellet szeleteljük fel, majd süssük meg olajban mindkét oldalát. A gombát ugyanebben a serpenyőben pároljuk puhára, majd a szószhoz pirítsuk meg fokhagymával, gyömbérrel, barna cukorral, szezámolajjal és szójaszósszal. A csirkemellet és a gombás keveréket együtt főzzük pár percig. Az ételt tésztával vagy rizzsel tálaljuk. Emellett egy előadásra is lehetőség van, ahol Szily Nóra és Rab Árpád beszélnek a mesterséges intelligencia szerepéről a mindennapjainkban és a jövőnket formáló hatásáról.

Tovább a cikkhez