Mandulás piskótatorta ízes narancssziruppal átitatva

Mandulás piskótatorta ízes narancssziruppal átitatva

A mandulás piskótatorta liszt nélkül készül, így gluténmentes, és édes narancsszirup járja át.

A dar\u00e1lt mandul\u00e1val k\u00e9sz\u00fclt pisk\u00f3tatorta kiv\u00e1l
t finom, k
ny
t ad neki az
edes narancsszirup. A vajas t
t
n kr
ty
t, t
t
t s
tes tészt
t eredm
t, melyet sz
t
cs
t mandul\u00e1val. A toj\u00e1sok felhaszn\u00e1l sl k
tj
ek fel feh
t f
t
t, majd verj
ek kem
t habot. Puha vajat, cukrot
s citromh
t keverve, majd hozz
d
ed egyes
t a toj\u00e1ss
t. Mandula, kem
t
t s
t s
t s por adagol s
ta ut
t, majd habbal laz sd. K
d snak t
t
tesen, s
t pap\
rel kib\u00e9lelt tepsiben, 180 fokon 40-45 per
t alatt s
ts k
t ny. S
t, narancslevet
s cukrokat forralt szirupot injekci
t v
t.

Tovább a cikkhez