A kép forrása: Femina.hu
Nagy Szabolcs séf megmutatja, hogyan használhatsz fel leggazdaságosabban egy teljes libát Márton-napon.
Márton-nap közeledik, amikor hagyományosan libaételek kerülnek a magyar asztalokra. Az egész liba beszerzése fenntartható és gazdaságos választás, valamint pazarlásmentes konyhai lehetőségeket kínál. Az N28 séfje, Nagy Szabolcs elkötelezett a belsőségek és a liba teljes felhasználása mellett. A libamell és libacomb ízletes fogások alapanyagai lehetnek, továbbá a libamáj, a csontok és a bőr is kreatív konyhai felhasználást tesz lehetővé. Az N28 Wine & Kitchen libanapi lakomával készül novemberben, ahol különleges libaételeket kínálnak.
Iványi Orsolya a változókor testi-lelki kihívásairól és az életközepi krízisek kezelésének tanácsairól beszél a Femina Klub novemberi előadásán.