Megújult klasszikus: vegán tiramisu recept mascarponé és tojás nélkül

Megújult klasszikus: vegán tiramisu recept mascarponé és tojás nélkül

Vegán módra is nagyon finom lesz a tiramisu: a mascarponét is elkészítheted növényi hozzávalókból.

A tiramisu vegán formában is elkészíthető, a mascarponét kesudióból és kókuszjoghurtból lehet helyettesíteni. A lefőtt kávét cukorral, vaníliával és fahéjjal ízesítsük, majd ebben áztassuk meg a babapiskótát. A krémhez a kókusztejből habot készítünk, amit a tiramisu tetejére kanalazunk. Lakatos Márk divatstylist lesz a Femina Klub áprilisi vendége, ahol az “önmagunk elfogadásáról” lesz szó. Helyszín és időpont: Thália Színház, 2024. április 22. 18 óra. A kelt tészta is vegán lehet, például tej- és tojásmentes croissant-t is elkészíthetünk.

Tovább a cikkhez