Mennyei Őzgerincformában Sült Csirkefasírt: A Száradásmentes Módszer

Mennyei Őzgerincformában Sült Csirkefasírt: A Száradásmentes Módszer

Az egyben sült csirkefasírt fűszeres, szaftos, és ha baconbe tekered, nem is szárad ki.

A cikkben egy egyszerű és mutatós egybesült fasírt receptjét találjuk, melyet ajánlanak hétköznapi és ünnepi alkalmakra. A receptben csirkéből vagy pulykából készítik a fasírtot, így kalóriatartalma alacsonyabb. A hagymát olívaolajon párolják, majd hozzáadják a darált húshoz, fokhagymát, tojásfehérjét, fűszereket és zsemlemorzsát. Az elkészített masszát baconnel bélelt formába helyezik, majd sütőben megsütik. Emellett említést tesznek egy szórakoztató rendezvényről, ahol Ráskó Eszter humorista lesz a vendég, és beszélgetés lesz az anyaság és nőiség témaköréről.

Tovább a cikkhez