A kép forrása: Femina.hu
Az édes, ragacsos csirke egyszerű párolt rizzsel a legfinomabb.
A recept egy narancsos csirkét leír, amely könnyen elkészíthető. A narancsos szósz elkészítéséhez vizet, rizsecetet, citromlevet, szójaszószt, narancslevet, barna cukrot, reszelt narancshéjat, póréhagymát, gyömbért, fokhagymaport és chilipelyhet kell összekeverni, majd felmelegíteni. Ezután a csirkemellet bepácoljuk a szószban, majd lisztes-fűszeres keverékbe forgatjuk és kisütjük. A maradék szószba kukoricakeményítőt keverünk, majd a kisült csirkével összekeverve további 5 percig sütjük. Emellett egy kétféle sajttal töltött mustáros receptet is ajánlanak. A Femina Klub novemberi előadásán Iványi Orsolya a menopauzaedukáció témájában tart előadást, ahol hasznos tanácsokat kaphatunk az életközepi krízisek kezelésére.