Recept: Kakukkfüves sertéskaraj paradicsomos mártásban – a hús tökéletesen puha marad!

Recept: Kakukkfüves sertéskaraj paradicsomos mártásban - a hús tökéletesen puha marad!

A sertéskaraj is lehet puha, szaftos: készítsd most el paradicsomszószban, és dobj mellé kakukkfüvet!

A sertéskaraj finom és szaftos lehet gombás, kakukkfüves paradicsomszószban sütve. A recept részletesen bemutatja, hogyan készítsük el a sertéskarajt, hogyan pirítsunk köré kérget, és hogyan pároljuk össze a gombás paradicsomszószt. Emellett a cikkben említik a sűrű marhapörkölt receptjét is, amelyhez egy kis fűszerezési újítást is javasolnak. Az utolsó részben pedig egy előadásra hívják az olvasókat, ahol Szily Nóra és Rab Árpád tartanak egy könnyed és közérthető előadást a mesterséges intelligencia szerepéről a mindennapokban.

Tovább a cikkhez