Roppant finom és krémes: A tökéletes crème brulée receptje

Roppant finom és krémes: A tökéletes crème brulée receptje

A franciák egyik kedvenc édessége, a crème brûlée fantasztikusan selymes, nagyon vaníliás, a tetejére kerülő karamellizált cukortól pedig még vonzóbb.

A cr\u00e8me brul\u00e9e egy van\u00edli\u00e1s desszert, melyet eleg\u00e1ns \u00e9ttermek \u00e9tlapj\u00e1n is megtal\u00e1lunk. Az elk\u00e9sz\u00edt\u00e9si m\u00f3dja k\u00fcl\u00f6nlegess\u00e9g\u00e9, hogy a tetej\u00e9re karamelliz\u00e1lt cukorr\u00e9teg ker\u00fcl. A neve az \u00e9getett kr\u00e9met jelenti, melyet szak\u00e1csf\u00e1klya vagy grills\u00fct\u0151 seg\u00edts\u00e9g\u00e9vel k\u00e9sz\u00edt\u00fcn\u00fck.

Tovább a cikkhez