Sajttal töltött spárgás csirkemell: egy fejedelmi fogás

Sajttal töltött spárgás csirkemell: egy fejedelmi fogás

Ha olyan ebédet keresel, ami egyszerre egészséges, ízletes és kicsit különleges, akkor ne hagyd ki a spárgával, mozzarellával töltött csirkemellet!

A sp�rg�val t�lt�tt csirkemell egy tavaszi �tel, melyet mozzarella �s aszalt paradicsom t�l�l izgalmass�. A sp�rga tele van fontos �sv�nyi anyagokkal �s vitaminokkal, �s sokoldal�an felhaszn�lhat� baconben, t�szt�ban vagy csirkemellben. K�nny�, m�gis tartalmas eb�d lehet, ha sal�t�val vagy z�lds�gekkel t�laljuk. A sp�rg�t alaposan meg kell mosni �s a f�sszerkezet�t el kell t�vol�tani, am�gy vastagabb sp�rg�kn�l �rdemes megpucolni is. A csirkemellfil�t meg kell hossz�ban v�gni, majd megkenni f�szerekkel, ol�vaolajjal, mozzarell�val �s sp�rg�val feltekerve s�tni.

Tovább a cikkhez