A kép forrása: Femina.hu
Házilag pont ugyanannyi idő elkészíteni, mint a tasakos változatot, csak épp sokkal finomabb.
A pudingpor n\u00e9lk\u00fcl k\u00e9sz\u00fcl\u0151 h\u00e1zi csokipuding ugyanannyi munk\u00e1val k\u00e9sz\u00fcl, mint a tasakos v\u00e1ltozat. Az\u00edzl\u00e9s szerint adagolt cukorral k\u00e9sz\u00edthetj\u00fck, illetve ha nem vagy k\u00fcl\u00f6n\u00f6sebben \u00e9dessz\u00e1j\u00fa, ak\u00e1r ki is hagyhatod bel\u0151le. Ha a tejhez kev\u00e9s tejsz\u00ednt is keversz, m\u00e9g finomabb \u00e9s s\u0171r\u0171bb lesz. A kem\u00e9ny\u00edt\u0151t \u00e9s az \u00edzl\u00e9s szerint adagolt cukrot sim\u00e1ra kavard ki egy deci tejjel. A t\u00f6bbi tejet \u00f6ntsd \u00f6ssze tejsz\u00ednnel \u00e9s forrald fel. Ha felforrt, hozz\u00e1csorgasd a kem\u00e9ny\u00edt\u0151s tejet, majd habver\u0151vel kevergesd, am\u00edg bes\u0171r\u0171s\u00f6dik. V\u00e9gezet\u00fcl h\u00fcktsd le \u00e9s friss gy\u00fcm\u00f6lcs\u00f6kkel t\u00e1lald.