Sóágyon sült egész csirke: a ropogós bőr titka

Sóágyon sült egész csirke: a ropogós bőr titka

A sóágyon történő sütés a létező legegyszerűbb módja az egész csirke elkészítésének.

A recept szerint a csirkét sóágyon készítik, egyszerű folyamat, a maradék sót a tepsibe öntik, majd 180 fokos sütőbe helyezik másfél órára. A szaft és a só átjárja a csirkét, így további fűszerezésre nincs szükség. A recept vége felé áttér egy másik ételre, amely szaftos húst és zöldségeket tartalmaz. Emellett egy mesterséges intelligencia témájú előadás is szóba kerül, amelyen Szily Nóra és Rab Árpád vesz részt. Az előadás részletei a feminaklub.hu oldalon érhetőek el, a jegyek kizárólag online vásárolhatóak meg, és az esemény időpontja 2024. október 24. 18 óra. A helyszín a MOM Kulturális Központ.

Tovább a cikkhez