Szájban olvadó szabolcsi töltött káposzta isteni paradicsomos öntettel

A tartalmas szabolcsi töltött káposzta sűrített paradicsommal, édes káposztából készül, a szalonna pedig még ízletesebbé teszi.

Az őszi-téli időszakban a káposztás ételek népszerűek. A káposzta leves, egytálétel, valamint tésztás ételek készíthetők belőle. A töltött káposzta a magyar konyha egyik jellegzetes étele, amit füstölt hússal, savanyú káposztával, kolbásszal vagy édes káposztával és paradicsommal is elkészíthetünk. Kiadós fogás, amely az ünnepi asztalra is kerülhet, és alkalmas sok vendég megkínálására. A káposzta elkészítéséhez főzd meg, majd töltsd meg húsos-rizses keverékkel, és főzd további 30 percig. A paradicsomos káposzta egy másik finom káposztás étel, amit otthon elkészíthetsz.

Tovább a cikkhez