Színvonalas serpenyős tészta: friss zöldségek és feta koronával

Színvonalas serpenyős tészta: friss zöldségek és feta koronával

Ezt a serpenyős tésztát kedved szerinti zöldségekkel készítheted: most egy paradicsommal, póréhagymával és olívabogyóval készült receptet mutatunk.

A serpenyős, zöldséges tészta receptje gazdag krémsajtos szósszal és sokféle színes zöldséggel, mint például póréhagyma, paradicsom, olívabogyó, gomba és cukkini. A tészta főzéséhez a főzővizéből különösen fontos egy bögre félretenni. A feltét elkészítése során a póréhagymát, paradicsomot és fokhagymát olívaolajon pároljuk, majd krémsajttal és főzővízzel összekeverve a tésztához adjuk. A recept hidegen is fogyasztható, akár salátaként is. A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista, aki Szily Nórával az anyaságról és női identitásról beszélget.

Tovább a cikkhez