A kép forrása: Femina.hu
Ezek a finom, szaftos húsgombócok alig tartalmaznak kalóriát, és nagyon hamar elfogynak a tányérról.
A pulykahúsból készült puha gombócokhoz a belereszelt cukkini adja a szaftosságot és az egészséges jellegét. Az egyszerű alapanyagokból álló receptet könnyen elkészítheted, mert az összes hozzávalót megtalálod a hűtőben vagy a fagyasztóban. A gombócokat serpenyőben kevés olajon vagy grillrácsra téve kisütheted, majd friss salátával tálald. A cukkinit reszeld le, sózd be, majd a darált hússal, fokhagymával, köménnyel és borssal egyenletesen gyúrd össze, majd formálj belőle golyókat. A serpenyőben forró olívaolajon süsd a gombócokat ropogósra, majd tálald friss salátával. A cukkini hús nélkül is finom, ha pankobundában sütöd ki.