A kép forrása: Femina.hu
Ez a színes, kelkáposztás superfood saláta egész délutánra feltölt energiával.
A kelkáposztás superfood saláta egy laktató és egészséges étel, melynek alapját zöld levelek, fűszeres édeskrumpli, quinoa és csicseriborsó alkotják. A quinoát előzetesen meg kell főzni, majd az édeskrumplit serpenyőben puha és fűszeresre kell sütni. A kelkáposzta leveleit sóval dörzsöljük, majd olívaolajjal és lime levével keverjük össze, hozzáadjuk a csicseriborsót és a puha quinoát. Emellett bemutatásra kerül egy mustáros kelbimbónyárs recept is. A Femina Klub januári előadásán Knapek Éva klinikai szakpszichológus tabuk nélkül beszél a társfüggőségről, és hasznos tanácsokat kínál arról, hogyan léphetünk ki ezekből a helyzetekből, és alakíthatunk ki egészséges kapcsolatokat.