A kép forrása: Femina.hu
Vegán eperfagyit növényi tejjel is készíthetsz, így igazán finom, krémes lesz a végeredmény.
A cikkben bemutatnak egy mennyei vegán eperfagyi receptet, melynek elkészítéséhez kókusztejet és kesudióvajat használnak. A juharszirupot ajánlják édesítésre, mivel vegán étrendbe is belefér. Az eperfagyi előkészítése során gyümölcsszirupot készítenek, majd a fagyihoz hozzáadják a kókusztejet, kesudióvajat, juharszirupot, cukrot, vaníliát, olajat és lehűtött eperszirupot. Végül fél órára hűtik, majd fagylaltgépben keverik 20-25 percig, és mélyhűtőbe helyezik 4-6 órára. A cikk további részében említik, hogy júniusi Femina Klub vendége Ráskó Eszter humorista lesz, ahol Szily Nóra háziasszonyként beszélget majd vele a anyaság és nőiség kihívásairól, valamint említést tesznek a jegyek korlátozott online elérhetőségéről.