Vegán tejfölös krumplileves: dús állag, intenzív ízek!

Vegán tejfölös krumplileves: dús állag, intenzív ízek!

A német recept alapján készülő sűrű, tejfölös krumplilevesből nem lesz elég egy tányérral.

A receptben leírt, német tejfölös krumplileves kiváló választás második fogásnak, melyet könnyű salátával érdemes kiegészíteni. A zöldségeket és krumplit egyformán darabold fel. Az apróra vágott hagymát és fokhagymát olajon üvegesre párold, majd add hozzá a répát, zellerszárat, és pirítsd meg. A krumplit öntsd fel alaplével, fűszerezd, majd főzd puhára. A pürésítéshez petrezselyemleveleket, tejszínt, hideg vajat, és citromhéjat keverj hozzá. Végül karikázd fel a kolbászt, és főzd össze a levesben. A kolbászos táska melegen és hidegen is fogyasztható, és különleges meglepetést rejt a házi készítésű tészta belsejében.

Tovább a cikkhez