A kovászos uborka titokzatos varázsa: a sokáig tartó ropogás titka

A kovászos uborka titokzatos varázsa: a sokáig tartó ropogás titka

Tökéletes lesz ezzel a trükkel!

A kov\u00e1szos uborka nemcsak finom, de nagyon eg\u00e9szs\u00e9ges is. Pofonegyszer\u0171 elk\u00e9sz\u00edt\u00e9se miatt \u00e9rdemes eg\u00e9sz ny\u00e1ron fogyasztani. Fontos, hogy az ubork\u00e1k ne puhuljanak meg, hanem finom, roppan\u00f3sak maradjanak. Az egyenletes melegben \u00e9r\u0151 kov\u00e1szos uborka legnagyobb titka legal\u00e1bb 25 Celsius fokon val\u00f3 \u00e9r\u00e9s, de nem szabad napra tenni. A hib\u00e1tlan alapanyag \u00e9s tisztas\u00e1g is kiemelten fontos a t\u00f6k\u00e9letes v\u00e9geredm\u00e9ny el\u00e9r\u00e9s\u00e9hez.

Tovább a cikkhez