Édes és sós élvezetek találkozása: palacsintával töltött lángos Pécsen

Édes és sós élvezetek találkozása: palacsintával töltött lángos Pécsen

A palacsintával töltött lángos egy éve tarol Pécsen.

Szalai László kreatív lángosait és palacsintával töltött lángosát kínálja vendégeinek, amely hatalmas sikert aratott. A férfi Hódmezővásárhelyről származik, és a családjától hozta a kreativitását a konyhában. Az ötlet egy üresjáratban született, amikor kísérletezni kezdett a lángos töltelékén. A palacsintával töltött lángos elkészítésének titka, hogy négy darab palacsintát tesznek a nyers lángostésztába, majd kisütik és mogyorókrémmel megkenik a tetejét. A lángosok sikerét mutatja, hogy naponta 5-6 palacsintával töltött lángos fogy el, és a vendégek nagy örömmel fogyasztják, bár tudják, hogy a cukorszintet növeli. A lángosozó tulajdonosa büszkén mesél a különleges lángosáról, amely a helyi ételek különlegessége lett, és a Facebookon is hatalmas sikert aratott. Az elkészítési módról is beszél, megosztva a lángos készítésének lépéseit.

Tovább a cikkhez