Kulináris csoda maradékokból: Íme a gourmet menü receptje!

Kulináris csoda maradékokból: Íme a gourmet menü receptje!

Maradékból is lehet finomat, sőt, igazán finomat főzni!

A fennmaradt ételből könnyedén elkészíthetünk egy finom bazsalikomos penne-t dióval és parmezánnal. Ehhez 2 nagy csokor bazsalikomot, 100 g diót, 80 g parmezánt, olívaolajat, sót, 250 g pennét, fokhagymát, 250 g csirkemellfilét és koktélparadicsomokat használunk. A másik receptnek a maradék pestós-csirkés penne lesz az alapja, amit tojással, tejföllel, tejjel, sütőporral, sóval, borsal, liszttel és mozzarellával egészítünk ki. A harmadik recept pedig egy egyszerű burgonyafőzelék szárazkolbásszal, vöröshagymával, édes-nemes paprikával, sóval, borssal és petrezselyemmel.

Tovább a cikkhez