A sült csirkecomb és ropogósra sült krumpli együttes elkészítéséhez egy trendi, lógatós sütési módszert alkalmaznak, mely során a csirkecombokat a sütőrácsra erősítik, hogy a tepsi fölé lógjanak. A csirkecombok alatt elhelyezett tepsiben a zsiradék gyűlik össze, míg a krumpli és egyéb zöldségek ropogósra sülnek. A módszer egyszerre süt meg két különböző ételt, és népszerűségét jelzik az interneten megjelenő videók.
Related Posts
Sebességőrület Pécsett: 296 km/h-val száguldozott az úton – Videó
Új gyorsasági rekord született…
Válság sújtotta Ukrajna második legnagyobb városát súlyos csapások érték
Az oroszok 20 kilométerre vannak a harkivi körgyűrűtől.
Lottózó csoda: Az aprópénznek tűnő nyeremény, amitől majdnem elesett a milliókról
Ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna.