Kulináris kalandozás a vegán világban: Egy húsimádó felfedezi a titkos ízeket egy vegán étteremben

Magyarország első és egyetlen növényi alapú specialty pizzázójában a kiváló olasz alapanyagok, a biokémiai szemlélet és a fatüzelésű kemencében sütés együtt adják ki a tészta-orgiát a szádban.

A terézvárosi Vegazzi Specialty Pizzeria egy egyszerű mezei vendégként kezdődő és újságíróként távozó élményt nyújtott számomra. A hely kovászos és tejmentes pizzát kínál, ami számomra, mint valaki, aki sokféle ételintoleranciával él, igazi csodának tűnt. A nápolyi pizzáik frissen nyújtott és sütött, ami miatt kicsit hosszabb várakozásra kell számítani, de megérte. A pizzéria tulajdonosával, Preyer Györggyel készített interjú során kiderült, hogy a hely 100%-ban vegán, a pizzákért pedig autentikus olasz alapanyagokat importálnak, amelyek elengedhetetlenek a kiváló minőségű tésztához.

Tovább a cikkhez