A kép forrása: Dívány
Te melyiket kóstolnád meg: a bűzösborz-pecsenyét, a préri osztrigáját vagy az édességként tálalt borjúlábzselét?
A tengerentúlra induló telepeseket jobb élet reménye hajtotta, sokan az óhazájukban tapasztalt nélkülözés miatt hagyták el hazájukat. Az élet kezdetén a túlélés volt a fő cél, így a vadnyugaton a táplálkozás is nehézkes volt. A cowboyok kreatív megoldásokhoz folyamodtak az étkezés során, például olyan állatokat fogyasztottak, amelyek ma már nem számítanak elfogadható húsnak. A kávé is hiánycikk volt, így alternatív kávéfőzési módszerekkel próbálkoztak. A kenyér készítése is nehézségekbe ütközött, gyakran tűz fölött készítették el a kenyereket. Az édesség és kocsonya határán egyensúlyozó borjúlábzselé szintén a cowboyok kreativitásáról árulkodik.