Új forradalmi termék: Megalkottak egy csodaitalt, amely 30 perc alatt felezheti a véralkoholszintet – Hamarosan elérhető a piacon!

Egy nemrégiben kifejlesztett italról azt állítják, hogy csökkenti a véralkoholszintet, és még a másnaposságot is eltörli.

A Safety Shot nevű ital állításai szerint fél óra alatt drasztikusan lecsökkenti a véralkoholszintet, valamint megóv a másnaposság érzésétől. A termék 2023 utolsó negyedében debütál, szabadalmaztatott formulája állítólag 30 perc alatt a felére csökkenti a véralkoholszintet, és védhet az alkoholmérgezéstől is. Az ital klinikailag tesztelt összetevőinek köszönhetően javítja a véralkoholszintet lebontó anyagcsere-folyamatokat, valamint védőréteget képez a gyomor körül. A teljesen természetes alapanyagokból készült ital vitaminokat, ásványi anyagokat és nootróp, azaz idegrendszeri funkciókra ható szereket tartalmaz. A Safety Shot ital hamarosan elérhetővé válik az Egyesült Államokban, majd más piacokon is felbukkan majd, kezdetben a gyógyszertárakban lesz elérhető.

Tovább a cikkhez