A kép forrása: Femina.hu
A vastag tésztájú krumplis palacsintából már egy-két darab eltelít.
A krumplis palacsinta vastag gyúrt tésztából készül, és sós töltelékkel igazán finom. Olcsó és házias fogás, amelyet akkor is elkészíthetsz, ha nincs időd boltba menni, a legtöbb háztartásban ugyanis minden hozzávalója megtalálható. A krumplikat egészben, héjukban főzd meg nagyjából fél óra alatt, majd hűtsd ki és törd össze. Szobahőmérsékletű tört krumplihoz add hozzá az olajat, lisztet, majd formázz belőle tésztát. Süsd ropogósra forró, száraz palacsintasütőben. A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, ahol beszélgetnek az anyaság és nőiség kihívásairól, valamint a gyereknevelés receptjéről. Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.