Szuperkrémes rakottkarfiol húsos töltelékkel és ropogós sajtkéreggel
A kép forrása: Femina.hu

Szuperkrémes rakottkarfiol húsos töltelékkel és ropogós sajtkéreggel

Femina.hu

Még finomabb lesz a sajtos rakott karfiol, ha joghurtos szósszal öntöd le.

A rakott karfiol egy olcsó és házias ebéd, amelyet télen-nyáron örömmel készíthetsz. A tejföl mellé joghurtot is keverve frissítőbb és könnyedebb lesz. A karfiolt rózsákra szedve meg kell mosni, majd sós vízben főzni. A hagymát, pirospaprikát, darált húst, sót, borsot, fokhagymaport összekeverve a tepsiben rétegezett karfiol tetejére kerül. Végül a tetejét reszelt sajttal megszórjuk, majd sütőben készre sütjük. A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista, aki Szily Nórával beszélget az anyaságról, női identitásról, és az önazonosság fontosságáról.

Tovább a cikkhez